Fasta odds

Det finns en sak som klassiska sportsbettare har så svårt att begripa när det kommer till att betta på hästsport. Det är det här med att oddsen är rörliga. Om du satsar på en häst till si och så många gånger pengarna är det alltså långt ifrån skrivet i sten. Du får inte se det egentliga oddset förrän alla bets är lagda. Det styrs helt enkelt av hur många som spelar på ditten eller datten. Jag kan absolut förstå varför vissa tycker att det verkar helt sjukt. Men det är det egentligen inte. Det är bara ett annat upplägg och något som man måste ta med i beräkningen.

Säg hej till Racebets

Om du är en klassisk sportsbettare som helt enkelt inte pallar lära dig att spela på hästar med rörliga odds, prova Racebets. Det är en sajt som har specialiserat sig på att ställa ut fasta odds för hästsport och greyhound. Det är hur kul som helst vill jag lova. Jag är ganska ny på Racebets eftersom jag ändå är väldigt trygg i det vanliga spelformatet för trav, men du kan alltid läsa mer i detalj om Racebets på tippat.se.

Fördelen med Racebets för en ”nybörjare” bör vara ganska uppenbar. Steget från att spela på hockey eller fotboll blir liksom inte så stort när man går till Racebets. Sporten är en annan, men speltänket är precis det samma.

Det finns en till grej med Racebets som jag skulle vilja ta upp. Det är att det är ett helt otroligt spelutbud som de har fått till där borta. Jag trodde inte att det gick så många lopp ute i Europa. Men du kan se att det finns saker att spela på var femte minut vilket är väldigt kul. Missar du ett lopp så går nästa innan du har hunnit koka ägg.

Sedan finns det också en ganska trevlig bonus som du kan hämta hos Racebets om du vill. Det är bonus på 50 brittiska pund vilket alltså motsvarar lite mer än 500 kronor. Bonusen är i form av en insättningsbonus på 100 %. Sätter du in motsvarande 50 pund så får du 50 pund extra. Inte alls dumt det alltså.